Ingrediente:
3 albusuri
100 g unt
100 g faina
100 g zahar pudra
1 lingurita esenta de rom
2 plicuri zahar vanilat
Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma tare.Se adauga zaharul putin cate putin si romul.Apoi se adauga untul, dupa faina si zaharul vanilat.Se amesteca bine-bine sa nu fie deloc cocoloase.
Se pun pe o tava pregatita cu pergament si unsa si se lasa 20-25 min.
Din compozitia de mai sus ies cam 40 de fursecuri.
Eu le-am uitat putin in cuptor(voi sa nu faceti ca mine:)).Oricum, au fost delicioase si asa.
Pofta Buna!!
marți, 25 noiembrie 2008
Fursecuri bune-bune si crocante
Publicat de Gargarita la 05:46
Etichete: Fursecuri Crocante
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
arata bine. felicitari...
Ce dragalse sunt !!! Felicitari...imi place absolut tot ce e crocant...mmmmmmm. Te pup !!!
Trimiteți un comentariu