vineri, 28 noiembrie 2008

Spaghetti Carbonara




Ingrediente
250 g spaghetti (eu am folosit Barilla-Vermicelli)ri
150 g bacon/kaiser/jambon
1 ceapa
1 catel usturoi
3 linguri smantana
2 oua
50 g branza topita cu smantana la tub
oregano
parmezan
sare


Mod de Preparare:

Se fierb spaghetele urmand instructiunile de pe cutie.In apa in care fierb se pune putin ulei.
Se calesc ceapa cu usturoiul, se marunteste bacon-ul si se adauga si acesta, lasandu-se putin sa se prajeasca.


Separat, se face un sos din 2 oua, 3 linguri de smantana, 50 g branza topita cu smantana si oregano.


Cand au fiert spaghetele se scurg si se adauga peste ceapa usturoi si bacon.



Imediat se adauga sosul, peste spaghetele fierbinti.Se amesteca bine.


Se serveste cu parmezan.


Decorul l-am facut din doua felii rotunde de cascaval:Fetita are ochisori si gurita din ketchup.Ea e cheala.Baiatul in schimb, are si par facut din patrunjel, ochi din mac si gurita din codita de patrunjel.

Pofta buna!!!!!!!!!!!!!

4 comentarii:

Ginette spunea...

Ce draguta prezentare :-) Te pup !!!

Amalia spunea...

Imi place decorul la nebunie :)

miki spunea...

Vreau sa-ti spun ca la carbonara nu se pune ceapa si nici usturoi. Se pune in schimb parmezan ras si un praf de nucsoara. Proportia la oua e:1ou intrg si un galbenus /pers.Iar la apa de paste uleiul nu intra cu nimic. Incearca si vei vedea ce deliciu!

miki spunea...

Vreau sa-ti spun ca la carbonara nu se pune ceapa si nici usturoi. Se pune in schimb parmezan ras si un praf de nucsoara. Proportia la oua e:1ou intrg si un galbenus /pers.Iar la apa de paste uleiul nu intra cu nimic. Incearca si vei vedea ce deliciu!