Ingrediente:
1 casoleta ciocanele de pui
2 cepe
3 morcovi
1 pastarnac
1 radacina patrunjel
rosii(eu am avut doar rosii la cutie)
delikt
patrunjel
taitei
Mod de Preparare:
Se spala bine ciocanelele, pentru ca de cele mai multe ori au "cativa" fulgi rataciti pe ici-colo si se pun la fiert.
Intre timp. se curata ceapa, pastranacul,morcovii, radacina de patrunjel, se maruntesc si se adauga in oala in care fierb ciocanelele.
Cand au fiert si legumele, se adauga rosiile tocate marunt(sau bulion 4-5 linguri) si taiteii, se mai lasa putin sa fiarba, iar dupa ce se opreste focul se adauga si patrunjelul taiat marunt.
Pofta Buna!!
vineri, 14 noiembrie 2008
Supa din ciocanele de pui
Publicat de Gargarita la 06:22
Etichete: Supa de pui
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu