Ingrediente:
2 albusuri de ou
200 g nuca macinta
150 g zahar pudra
1 lingurita zeama de lamaie
un praf de sare
Mod de preparare: Se bat albusurile spuma impreuna cu lingurita de zeama de lamie si cu un praf de sare.Dupa ce se ingroasa, se adauga zaharul in ploaie si se bate pana se obtine o spuma tare.Apoi se adauga putin cate putin nuca
Se unge tava si se pune pergament , apoi cu o lingurita se pune cate un "guguloi":)), dar la distanta unul de altul.
Se baga in cuptor la foc mediu si scoatem tava cand pricomigdalele incep sa se inchida la culoare pe margine.Nu le luam imediat din tava,le lasam putin sa se raceasca pentru ca sunt moi si se rup.
Pofta Buna!!!
sâmbătă, 15 noiembrie 2008
Pricomigdale
Publicat de Gargarita la 02:10
Etichete: Pricomigdale
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
...felicitari pentru reteta, pe care ai facut-o sa para atat de usor de realizat! ;)
P.S. Te-am trecut in blogroll-ul meu, caci imi place tare mult blogul tau!
Si eu te-am trecut inainte, nu stiu daca apare si la tine,pentru ca mai am unele lucruri de invatat despre cum se foloseste blogger...sper sa resusesc cat mai repede
Si eu am facut ceva de genul. Imi vine sa rad pt ca de fapt trebuiau sa iasa macaroons :-D dar au iesit pricomogdale. fff bune intr-adevar.
Trimiteți un comentariu