Ingrediente:
300-400 vermicelli din orez/spaghete vermicelli Barilla
2 cepe
2 catei usturoi
1 piept pui
2 -3 ardei(preferabil de toate culorile)
2 morcovi
sos soya
ulei
sare
piper
1 lingurita zahar
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui bucatele cat mai mici si se lasa la marinat o ora in frigider cu sos de soia si piper.Eu am mai pus si putin sos picant, dar nu trebuie neaparat.
Intre timp, se taie ardeii fasii subtiri si lungi, la fel si ceapa+ardeiul.Se piseaza cei 2 catei de usturoi
Daca folositi vermicelli din orez, acestea nu se fierb, ci se toarna peste ele apa clocotita si se tin in apa pana se inmoaie(15 min).
Vermicelli de la Barilla se prepara cum scrie pe cutie-adica se fierbe apa si apoi se adauga vermicelli, se lasa 3 min, se scot si se scurg.(eu de data asta am avut Vermicelli-Barilla)
Se calesc ceapa si usturoiul.Se adauga puiul marinat cu sos cu tot si se prajeste.
Apoi se adauga ardeii si morcovul, inca 4 linguri de ulei, zaharul, sarea, 4 linguri sos soya--->fiecare isi condimenteaza in functie de preferinta.(a se observa mana lui iuby-marele bucatar pe care il sacrific mereu cand vine vorba de ulei care e posibil sa sara din tigaie-veti vedea la snitele:)) cu miss piggy)
Spre sfarsit se adauga si vermicelli, se amesteca, se mai pune putin sos soya,putin ulei si gataa!!!
O sa pun si poza cu varianta vermicelli din orez-mie imi place mai mult asa, dar n-am mai gasit in Careffour.Asa arata:
A iesit o minunatie de mancare dupa care noi suntem innebuniti!!!Pofta Buna!!
marți, 25 noiembrie 2008
Chicken Noodles-Specialitatea mea
Publicat de Gargarita la 12:45
Etichete: Chicken Noodles
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comentarii:
Ce placere..., am descoperit o "gargarita" nu numai frumoasa dar si priceputa in bucatarie. Imi place specialitatea ta , cred ca am sa o incerc , caci pastele sunt preferatele mele.Aici le mancam aproape in fiecare zi.Pupici .
Multumesc:)Sunt la inceput, dar imi place sa bucataresc si sper ca in viitor sa fac lucruri si mai bune.Si, intra-devar, trebuie incercate pastele, ca sunt foarte bune.
Mmm genul asta de papa imi place si mie muuuult :)
Frumos blog, complimente! Si e adorabila "garga" :-))
Am descoperit acest blog, gandindu-mă la macare... dar aici am gasit maim mult decat atat, felicitari
Trimiteți un comentariu