Ingrediente:
3 oua
2 cani zahar
1 cana nuca
1 pachet unt
Modalitate de preparare:
Pasul 1.Se amesteca ouale,untul si 1 cana de zahar, apoi se pun pe foc si se amesteca continuu pana dau in fiert
Pasul 2.Separat se pune la foc cealalta cana de zahar si se amesteca pana se caramelizeaza zaharul
Pasul 3:Se amesteca 1+2+nuca si se lasa putin sa se raceasca crema obtinuta
Pasul 4:Pentru ca foile sa se poata taia mai usor, se baga putin in cuptor inainte(2-3 minute).Se intinde crema pe o foaie de napolitana, iar deasupra se pune si cealata foaie, se taie patratele si gata napolitana!!!
miercuri, 12 noiembrie 2008
Foi de napolitana cu crema
Publicat de Gargarita la 11:41
Etichete: Napolitana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu