vineri, 14 noiembrie 2008

Pizza pufoasa cu ton si porumb



Ingrediente:

ALUAT:300 g faina
200 ml lapte
15 g drojdie
60 ml ulei de masline
1 lingurita de sare
1 lingurita de sare

DECOR: 2 conserve de ton in ulei
1/2 conserva porumb
cascaval/mozarella(eu am pus un tubulet de branza topita-iese buna si asa)
3-4 linguri sos de rosii amestecat cu putin usturoi si cu oregano

Mod de preparare:

Se amesteca drojdia cu laptele putin caldut si apoi se amesteca cu toate celelalte ingrediente pentru aluat si se lasa la dospit timp de o ora intr-un loc caldut.



Cand creste aluatul, se intinde cu ulei intr-o tava unsa si cu pergament.
Deasupra se pune sosul de rosii, branza, tonul, porumbul, capa taiata marunt, pregano si putin cascaval razuit.


Apoi se baga la cuptor la foc mediu.
Pofta Buna!!

1 comentarii:

NetPizza.ro spunea...

Romina, cautam un contact-form pe site si nu reusesc. Imi trimiti te rog un email, ca vreau sa-ti propun ceva. Mersi. Tibor. netpizza1@gmail.com

NetPizza.ro