marți, 25 noiembrie 2008

Fursecuri bune-bune si crocante




Ingrediente:

3 albusuri
100 g unt
100 g faina
100 g zahar pudra
1 lingurita esenta de rom
2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare:

Se bat albusurile spuma tare.Se adauga zaharul putin cate putin si romul.Apoi se adauga untul, dupa faina si zaharul vanilat.Se amesteca bine-bine sa nu fie deloc cocoloase.



Se pun pe o tava pregatita cu pergament si unsa si se lasa 20-25 min.


Din compozitia de mai sus ies cam 40 de fursecuri.
Eu le-am uitat putin in cuptor(voi sa nu faceti ca mine:)).Oricum, au fost delicioase si asa.




Pofta Buna!!

2 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

arata bine. felicitari...

Ginette spunea...

Ce dragalse sunt !!! Felicitari...imi place absolut tot ce e crocant...mmmmmmm. Te pup !!!