Ingrediente:
BLAT:
140g unt
100g zahar
220g faina
2 galbenusuri
CREMA:
3 galbenusuri
250 ml lapte
1 lingura faina
70 g zahar
zahar vanilat
ORNAT:
1 plic praf frisca
1 plic intaritor frisca
1 conserva capsuni
1 plic gelatina rosie
Mod de Preparare:
BLAT:
Se framanta foarte bine aluatul.Se intinde in tava pentru tarta cu mainile.Tava se va tapeta cu faina.
Se inteapa cu furculia si se baga la cuptor
.
CREMA:
Se amesteca toate ingredientele si se fierb la bain marin.
Se lasa crema la racit si se adauga peste blatul rece.
Se orneaza cu frisca intarita cu 1 pliculet de intaritor de frisca pe marginea tartei
In centru se pun capsunile taiate pe jumatate si deasupra se toarna gelatina calda preparata cu siropul de la conserva , conform instructiunilor de pe pliculetul de gelatina.
miercuri, 25 februarie 2009
Tarta cu Capsuni
Publicat de Gargarita la 08:06
Etichete: Tarta cu Capsuni
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
6 comentarii:
foarte frumos arata..iar aceasta combinatie de capsuni crema de vanilie si frisca, este suuuper..
..am cumparat si eu o caserola de capsuni de la Real, aspectul era ireprosabil, dar gustul lasa mult de dorit, fad,insipid (incolor nu pot spune..hahaha)..
te pup :)
o seara frumoasa in continuare
Minunataaaa!!!!
http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/02/invitatie-la-meditatie-si-la-un.html
Multumesc Mona si Ducesa.Intr-adevar, arata bine capsunile la conserva, dar nu sunt asa de gustoase ca cele proaspete.Pana una alta...pana vine vara, mai papam si cate o conserva:))
Tarta aceasta arata apetisanta.Hmmm cu capsunei.Felicitari....ps..imi place blogul tau.te pup si o primavara frumoasa!
Arata foarte frumos...o sa incerc si eu reteta. O sa arate ca a ta?:))
Trimiteți un comentariu