marți, 24 februarie 2009

Shaworma





Ce e asa special la reteta de shaworma??In principiu, nu sunt mari schimbari.Numai ca nu am gasit pana acum o shaworma care sa-mi satisfaca toate pretentiile:))Ce am mancat eu ori au avut zgarciuri , ori grasimi, ori gust de usturoi sau ceapa-(cu toate ca cer de fiecare data fara,) ori preaaaa multe condimente sau prea putina maioneza(eu sunt mare "maionezara").Asa ca mi se pare mult mai bine sa fac "Shawormite(cum le spunem noi) in casa si sa pun eu acolo ce vreau si cat vreau...si nu sunt deloc greu de facut.

Ingrediente:
lipii
pulpe de pui dezosate si fara piele
cartofi prajiti
varza alba
castraveti murati
maioneza
ketchup

Mod de Preparare:
Se prepara pulpele la cuptor, intr-o tava in care punem putin ulei, putina apa si condimente, si care se acopera cu folie.
Cand este gata se taie bucatele mici
Se prajesc cartofii
Se taie castravetii
Se toaca varza

Se pregateste shawormita...asa:Eu mi-am facut una IMENSA...nu va speriati!











2 comentarii:

Ina Todoran spunea...

http://floridecires7.blogspot.com/2009/02/concurs-lifestyle-blog_25.html
Romina te astept daca vrei la concursul de pe blogul meu! Inscrierile se fac pana maine la ora 11 am.

Elena spunea...

Arata super imi voi face si eu !