joi, 19 februarie 2009

Ficatei de Pui in sos cu Piure de Cartofi


Ingrediente:

Ficatei de Pui in sos:
sos rosii
usturoi
1 ceapa
sare

Pentru piure:
cartofi
smantana
lapte
unt
sare

Mod de preparare:

Ficatei de Pui in Sos:
Se caleste ceapa
Se adauga ficateii
Se lasa putin la prajit, apoi se adauga o cana de apa si se lasa sa se inabuse.

Cand apa scade, se mai adauga putina, pana sunt gata
Se adauga sosul de rosii dizolvat in apa cu usturoiul,2 linguri de ulei si se mai lasa 5-10 minute pe foc


Piure de Cartofi:
Se curata cartofii, se taie cubulete si se fierb.Cand sunt fierti,e scurg, se paseaza si se adauga unt, lapte smantana si sare dupa gust


1 comentarii:

Bobo spunea...

Foarte bun a iesit... :* multumesc pentru reteta!
Bogdan