Ingrediente:
10 ciuperci
1 ceapa
1 catel usturoi
5-6 cartofi
1 morcov
2 ardei
1 casoleta
Mod de preparare:
Foerbem cartofii cubulete si ciocanelele de pui, fara sa aruncam apa in care au fiert
Calim ceapa cu usturoiul si ciupercile,
apoi adaugam si celelalte legume maruntite si le lasam putin la calit.
Adaugam cartofii si ciocanelele, amestecam si adaugam apa in care au fiert catofii si puiul aproape cat sa acopere tot ce e in cratita.
Acoperim si lasam sa scada apa, amestecand din cand in cand.La sfasit punem condimentele si presaram patrunjel
duminică, 27 septembrie 2009
Tocanita de pui
Publicat de Gargarita la 06:26
Etichete: Tocanita de pui
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu