miercuri, 24 decembrie 2008

Brotacei, Ciupercute si FloriceleReteta pentru brotacei este imprumutata de la Dana2dor, iar cea de ciupercuta de la Laura.
Floricelele sunt inventie personala.

Pentru Brotacei.
Se taie capacul de la o rosie, se scobeste si capacul si cealalta parte, se umple cu salata de beouf, se pune capacul.Pe capac se pun cubulete de cartof din salata si pe fiecare se pune cate o boaba de piper.
Pentru Ciupercute.
Se fierbe oul.Se taie putin capatul mai mare pentru stabilitate.Se taie capacul de la o rosie, se scobeste, se sterge si se lasa la uscat, pentru a nu aluneca pe ou.Se pune deasupra oului si se orneaza cu bulinute mici din maioneza.
Floricele
Pe cealalta parte a rosiei ramase de la ciupercute se pune o bucatica de branza taiata cu o forma de floricica.


Pofta Buna!!

1 comentarii:

Politan Prod 97 SRL spunea...

Foarte interesant articolul si foarte educativ. Pot spune cu cea mai mare incredere ca citirea acestuia m-a ajutat in viata mea de zi cu zi. Tot ce tine de domeniul constructiilor si instalatiilor mi se pare foarte interesant iar prin aceasta cale tin sa ii multumesc celui care a scris acest articol. Daca tot suntem pe acest subiect, al constructiilor si instalatiilor as vrea sa precizez un singur lucru: pentru cei interesati de mai multe informatii legate de fose septice ecologice puteti gasi o lista de preturi fose septice la: http://www.poli-tan.ro/preturi-fose-septice.html