Ingrediente:
CLATITE:
2 oua
faina
lapte
5 linguri ulei
sare
UMPLUTURA:
piept pui
1/2 pachet unt
2 conserve ciuperci
1 tub branza topita
200 g smantana
condimente
3 catei usturoi
patrunjel
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele pentru clatite pana se obtine un aluat usor de intins in tigaie
Pentru umplutura, se topeste untul in tigaie,
se prajeste pieptul de pui, apoi se adauga ciupercile si patrunjelul,condimentele, branza topita.
La sfarsit,se ia de pe foc si se adauga smantana, apoi se umplu clatitele
luni, 20 iulie 2009
Clatita cu piept de pui, smantana si ciuperci
Publicat de Gargarita la 13:54
Etichete: Clatita cu piept de pui, smantana si ciuperci
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
Mi-ai facut o pofta de zile mari! Ai un premiu de ridicat la mine!
Te asteapta un premiu la mine pe blog!
Dupa ce au fost rulate clatitele nu se introduc apoi la cuptor?
Adina, eu nu le-am mai pus si la cuptor dupa.Au fost foarte bune asa.Acum, daca vrei tu, cred k e bine si asa.Astept sa-mi spui care a fost rezultatul si scuze pt intarziere
Trimiteți un comentariu