luni, 20 iulie 2009

Clatita cu piept de pui, smantana si ciuperci




Ingrediente:

CLATITE:
2 oua
faina
lapte
5 linguri ulei
sare

UMPLUTURA:
piept pui
1/2 pachet unt
2 conserve ciuperci
1 tub branza topita
200 g smantana
condimente
3 catei usturoi
patrunjel

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele pentru clatite pana se obtine un aluat usor de intins in tigaie




Pentru umplutura, se topeste untul in tigaie,

se prajeste pieptul de pui, apoi se adauga ciupercile si patrunjelul,condimentele, branza topita.



La sfarsit,se ia de pe foc si se adauga smantana, apoi se umplu clatitele


4 comentarii:

Elena Sandor spunea...

Mi-ai facut o pofta de zile mari! Ai un premiu de ridicat la mine!

Ducesa spunea...

Te asteapta un premiu la mine pe blog!

Unknown spunea...

Dupa ce au fost rulate clatitele nu se introduc apoi la cuptor?

Gargarita spunea...

Adina, eu nu le-am mai pus si la cuptor dupa.Au fost foarte bune asa.Acum, daca vrei tu, cred k e bine si asa.Astept sa-mi spui care a fost rezultatul si scuze pt intarziere