Ingrediente:
250 g branza oaie(eu am folosit Napolact)
100 g smantana grasa
250 g branza de vaci grasa
1 pachet foietaj(am folosit Morarita)
pt decor :mac si ou
Mod de preparare:
Se amesteca branza de vaci, branza de oaie si smantana
Se pregateste tava cu pergament si putin ulei
Se pune prima foaie in tava
Se adauga compozitia
Se pune si a doua foaie si se lipeste bine la capete(cu o furculita)
Se unge cu ou si se adauga mac
Se baga in cuptorul preincins.
Asa arata tocmai scoasa de la cuptor-ca o bombita....apoi se lasa.Sunt foooarte bune.Le-am facut si de ziua mea si au disparut imediat de pe masa.
sâmbătă, 17 ianuarie 2009
Pateute cu branza
Publicat de Gargarita la 12:42
Etichete: Pateuri cu Branza
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
Frumoase pateutele dar mai frumoasa cea care le-a facut! :P
Esti tare dulce in poza!!!
O bucatareasa adevarata! :)
Pupicei!!! ...si sa ne mai pui poze cu tine si cu preparatele tale apetisante!
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase.Esti o scumpa.Da, o sa pun poze si o sa mai bucataresc, pentru ca a inceput sa-mi fie taare dor....dar sesiunea-stresiunea asta pare ca nu se mai termina!!!!:))Imediat ce se termina , intru in forta din nou la bucatarie.
Faina reteta, eu ma gandesc ca daca intepai putin cu furculita foaia poate nu se bomba asa. Oricum ti-a iesit foarte bine ! Te pup si iti urez La multi ani ! Sa fii iubita si fericita !
Trimiteți un comentariu