sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Pateute cu branza



Ingrediente
:
250 g branza oaie(eu am folosit Napolact)
100 g smantana grasa
250 g branza de vaci grasa
1 pachet foietaj(am folosit Morarita)
pt decor :mac si ou

Mod de preparare:
Se amesteca branza de vaci, branza de oaie si smantana

Se pregateste tava cu pergament si putin ulei
Se pune prima foaie in tava

Se adauga compozitia

Se pune si a doua foaie si se lipeste bine la capete(cu o furculita)

Se unge cu ou si se adauga mac


Se baga in cuptorul preincins.

Asa arata tocmai scoasa de la cuptor-ca o bombita....apoi se lasa.Sunt foooarte bune.Le-am facut si de ziua mea si au disparut imediat de pe masa.

3 comentarii:

Laura spunea...

Frumoase pateutele dar mai frumoasa cea care le-a facut! :P
Esti tare dulce in poza!!!
O bucatareasa adevarata! :)
Pupicei!!! ...si sa ne mai pui poze cu tine si cu preparatele tale apetisante!

Gargarita spunea...

Multumesc mult pentru cuvintele frumoase.Esti o scumpa.Da, o sa pun poze si o sa mai bucataresc, pentru ca a inceput sa-mi fie taare dor....dar sesiunea-stresiunea asta pare ca nu se mai termina!!!!:))Imediat ce se termina , intru in forta din nou la bucatarie.

Amalia spunea...

Faina reteta, eu ma gandesc ca daca intepai putin cu furculita foaia poate nu se bomba asa. Oricum ti-a iesit foarte bine ! Te pup si iti urez La multi ani ! Sa fii iubita si fericita !