Ingrediente: Pt: perisoare:
1 kg carne tocata(eu am folosit porc)
1 cana orez(100-200g)
marar
1 ou
sare
condimente(piper, boia dulce, cimbru)
Pt ciorba:
telina
morcov
ceapa
rosii decojite
bulion
bors
delikt
Mod de preparare;
Punem la fiert leugumele:ceapa, morcovul,telina
Amestecam ingredientele pentru perisoare si facem in palma bilute mici.
Cand au fiert legumele, adaugam rosiile decojite,bulionul, borsul si perisoarele.Mai lasam pe foc atat cat fierb perisoarele(se incearca, pentru a vedea daca orezul din mijloc este fiert).
duminică, 22 noiembrie 2009
Ciorba de perisoare
Publicat de Gargarita la 00:20
Etichete: Ciorba de Perisoare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
11 comentarii:
Delicioasa ciorba de perisoare, imi place foarte, foarte mult ;) Si melodia din fundal (Pour una cabeza) ... extraordinara ! A fost melodia aleasa pentru dansul mirilor la nunta mea :)
Ce ciorbita APETISANTA!!!
Te asteapta un mic premiu la mine pe blog
Un premiu frumos te asteapta la mine!!..Sarbatori fericite!!
DACA ITI FACE PLACERE , TI-AM OFERIT UN PREMIU LA MINE PE BLOG!
Craciun fericit si numai bine in anul care vine.Te pup.
Craciun Fericit si Un An Nou plin de bucuri si satisfactii!
Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat! La multi ani !
Sarbatori fericite!
Un inger alb pe un fulg de nea,
va trece prin casa ta,
sa va spuna,
bländ, soptind,
Craciun fericit!
Craciun fericit! Sanatate, multe impliniri si dragoste!
Craciun fericit, Romina! Si un An Nou mai bun, cu multe realizari, impliniri si tot ce iti mi doresti tu!
Trimiteți un comentariu