duminică, 22 noiembrie 2009

Ciorba de perisoare



Ingrediente: Pt: perisoare:
1 kg carne tocata(eu am folosit porc)
1 cana orez(100-200g)
marar
1 ou
sare
condimente(piper, boia dulce, cimbru)

Pt ciorba:
telina
morcov
ceapa
rosii decojite
bulion
bors
delikt

Mod de preparare;
Punem la fiert leugumele:ceapa, morcovul,telina

Amestecam ingredientele pentru perisoare si facem in palma bilute mici.



Cand au fiert legumele, adaugam rosiile decojite,bulionul, borsul si perisoarele.Mai lasam pe foc atat cat fierb perisoarele(se incearca, pentru a vedea daca orezul din mijloc este fiert).

11 comentarii:

Ala Oancea spunea...

Delicioasa ciorba de perisoare, imi place foarte, foarte mult ;) Si melodia din fundal (Pour una cabeza) ... extraordinara ! A fost melodia aleasa pentru dansul mirilor la nunta mea :)

Craita spunea...

Ce ciorbita APETISANTA!!!
Te asteapta un mic premiu la mine pe blog

dana spunea...

Un premiu frumos te asteapta la mine!!..Sarbatori fericite!!

Sarea in bucate spunea...

DACA ITI FACE PLACERE , TI-AM OFERIT UN PREMIU LA MINE PE BLOG!

Marcela S. spunea...

Craciun fericit si numai bine in anul care vine.Te pup.

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Craciun Fericit si Un An Nou plin de bucuri si satisfactii!

Ala Oancea spunea...

Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat! La multi ani !

Lissa's Cakes spunea...

Sarbatori fericite!

CamiWitt spunea...

Un inger alb pe un fulg de nea,
va trece prin casa ta,
sa va spuna,
bländ, soptind,
Craciun fericit!

Miha spunea...

Craciun fericit! Sanatate, multe impliniri si dragoste!

Ralu spunea...

Craciun fericit, Romina! Si un An Nou mai bun, cu multe realizari, impliniri si tot ce iti mi doresti tu!