duminică, 30 noiembrie 2008

Paine Floare-reteta Ginette



Ingrediente:

- 290 ml lapte caldut

- 450 gr faina
-3 lingurite zahar
- 1 lingurita sare
- 30 gr unt
- 1+1/2 lingurita drojdie uscata

Decor:

- 1 galbenus
- 1 lingurita de lapte


Mod de Preparare:

Se amesteca faina, sarea, zaharul si untul.Separat, se incalzeste laptele si se dizolva drojdia.Se adauga laptele cu drojdie peste faina.Se amesteca bine, se formeaza 7 bilute, se aseaza intr-o tava, se unge cu oul amestecat cu lapte si mac, se lasa 30 de minute la crescut, apoi se baga la cuptor.


Gargarita va ureaza:Pofta Buna!!

1 comentarii:

Ginette spunea...

Ce floricica frumoasa ti-a iesit, bravo !!! Iar prezentarea e de milioane. Te pup !!!